Skoletjenesten


Skoletjenesten

 

Giv dine elever et anderledes indblik i det moderne Mellemøsten

 

NASIM’s Skoletjeneste tilbyder oplæg om mellemøstlige temaer til elever og lærere på folkeskoler, efterskoler, højskoler og gymnasielle uddannelser.

Oplægsholderne er alle aktive medlemmer af NASIM, som har til formål at udbrede et nuanceret kendskab til det moderne Mellemøsten, fri for politiske og religiøse interesser.

Vi brænder for at fortælle de historier, som ikke når mediernes overskrifter og for at give indblik i et Mellemøsten, som er langt mere mangfoldigt end de fleste måske går og tror.

Som unge og studerende møder vi dine elever i øjenhøjde. Vores viden beror på studier og egne erfaringer fra Mellemøsten, og vi formidler vores stof uden at det bliver for akademisk eller uigenkendeligt – men stadig med en tydelig og nuanceret rød tråd.

Tilsammen dækker vi hele Mellemøsten og mere til, og vi kan holde oplæg om alt fra Nordafrika over Den Arabiske Halvø til Levanten, Tyrkiet, Iran og helt til Afghanistan.

Vi tilpasser altid vores oplæg efter dine specifikke ønsker til temaer, målgruppe og format. Her er nogle ideer til, hvad et oplæg fra NASIM’s skoletjeneste kan handle om:

1

2

 

 

 

 

 

 

 

 

…Og meget mere!

 

Så sidder du med et undervisningsforløb, der skal berøre mellemøstlige temaer, eller vil du bare gerne give dine elever et anderledes blik på nogle af de mest omdiskuterede emner i medierne, så tøv ikke med at kontakte os på: nasimskoletjenesten@outlook.com. Prisen aftaler vi sammen, når vi kender oplæggets længde og omfang.

Vi brænder for at formidle vores viden til dig og dine elever!

891408_1378675859117399_1507880391_n

11018369_1544333205847736_1215014212_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På billederne ses Skoletjenestens besøg på Lyngby Handelsskole, hvor Naja og Jonas holdt oplæg for 350 elever.