NASIM’s afdelinger


Som frivillig i NASIM kan du vælge mellem følgende afdelinger:

 

  • Bestyrelsen

Bestyrelsen mødes en gang om måneden, hvor vi hygger og træffer vigtige beslutninger for NASIM. Bestyrelsen er organisationens hovednerve og det er vigtigt at have engagerede folk her for at NASIM kan blive ved med at tilbyde spændende arrangementer. Derudover er der et fælles ansvar for alle i bestyrelsen til at holde arrangementer. Du kan læse mere om de eksisterende bestyrelsesmedlemmer her.

 

  • Torvholder på et event

Brænder du for at arrangere events? Så prøv at være torvholder for et arrangement, foredrag eller en sociale aktivitet. Her har du frie tøjler til at arrangere netop det du brænder for. Siden NASIM blev oprettet i 2007, har vores aktiviteter bestået af både mindre arrangementer og aktiviteter for netværkets medlemmer samt af større arrangementer og aktiviteter, der retter sig mod en bred offentlighed. Bestyrelsen bakker dig altid op, og hjælper dig gerne med netop dit event.

 

  • En del af strategigruppen

Er du organisatorisk dygtig og vil du være med til at udvikle NASIM ydeligere? Så bliv en del af strategigruppen. Her diskuterer vi NASIM’s mål, hvordan vi skal være til stede på de sociale medier, hvordan vi skal markedsføre os selv og planlægger PR kampagner.

 

  • Frivillig

Vil du hellere bare komme og være lidt med en gang i mellem, er du også mere en velkommen til det.

 

 

Lyder det spændende? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på nasimbestyrelsen@outlook.com eller på telefon 2285 3700