Medlemskab


Kunne du tænke dig aktivt at engagere dig og udvikle dit Mellemøsten-netværk eller blot støtte vores mange aktiviteter – så bliv medlem af NASIM!!!

Som medlem kan du:

  • Gratis deltage i NASIM’s foredrag
  • Er aktivt med til at udvikle og støtte NASIM’s mange aktiviteter. Det er med vores medlemmers støtte vi er i stand til at lave de fedeste arrangementer, foredrag mv.
  • Du får mulighed for at deltage i NASIM’s bestyrelsesmøder, der som regel afholdes første tirsdag i måneden.
  • Du kan gøre din stemme gældende. Så hvis du brænder for et emne eller sidder inde med en ide og ønsker at være tovholder til et arrangement/aktivitet/projekt, er det i NASIM-netværket at kontakterne og ikke mindst drivkræfterne findes.
  • Du kan skabe og udvide dit netværk og møde andre hjerter, der brænder for udviklingen i det moderne Mellemøsten – og derudover deltage i årlige sociale hygge arrangementer.
  • Gratis deltage i arrangementer og kurser, som NASIM bliver inviteret til gennem vores partnerorganisationer.Bliv frivillig (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Et NASIM-medlemsskab betales kun én gang årligt og koster blot 200 kr. for et ordinært medlemsskab og 100 kr. hvis du er studerende eller pensionist. NASIM-året går fra den årlige generalforsamling i februar og et år frem. Et medlemskab sker ved først at registrere sig online her. Derefter overføres kontingentet til NASIMs konto:

 

Reg. nr. 1551
Konto nr. 3649369

(Mærk venligst overførslen med navn)

 

 

Når dit medlemskab er registreret vil du herefter pr. mail modtage en officiel bekræftelse på dit medlemskab. Da vi alle er frivillige, skal det forventes at der kan gå op til et par uger før du får en bekræftelses mail på dit medlemskab.

Har du yderligere spørgsmål, så send gerne en mail til nasimbestyrelsen@outlook.com

Vi ser frem til at modtage dig som nyt medlem i NASIM

Venlig Hilsen

Bestyrelsen